Ring og få et godt tilbud på 22 11 02 28

Jeg vil gerne kontaktes

Vil du have et tilbud på isolering? Vi tager fat i dig hurtigst muligt.

6 + 1 =
Løs denne simple matematikopgave og indtast resultatet. Indtast f.eks. 4 hvis opgaven er 1+3.

Hulmursisolering

Hulmursisolering i Sønderjylland

Alle husejere kommer ud for det: Isoleringen i hulmuren holder op med at virke, som den gjorde engang. Hulmuren er kommet i forfald, og hvis du ikke gør noget ved det, kommer du til at mærke det på varmeregningen.

Trækker det? Føles jeres vægge kolde? Så er er der chance for, at I fyrer for gråspurvene. Helt enkelt betyder det, at I ikke får nok ud af jeres penge. Hver måned spilder i penge på varme, som alligevel ikke kommer jer til gode, fordi den slipper ud igen.

Papiruld er særdeles velegnet til hulmursisolering

Du kan energioptimere din bolig på mange måder. Hele dit hus har godt af det. Men hulmursisolering er en af de billigere isoleringer, som du inden for få år tjener hjem igen. Desuden er det nemt, og arbejdet er ofte færdigt på én dag. 

Vi er et lille sydjysk byggefirma, som er specialister i at isolere med Papiruld. Med vores isolering kan du være sikker på, at kvaliteten er i orden, for vi anvender dansk produceret Papiruld fra Papiruld Danmark A/S 

Papiruld finder du i over 100.000 bygninger og er anerkendt af fagmænd, som den miljørigtige løsning. Det er fordi, at Papiruld er produceret af b.la. genbrugsmaterialer. 

En god isoleringsevne er vigtig. Hvis isoleringsevnen ikke er god nok, kan der opstå kuldeboer og sprækker i isoleringen – og så gavner din isolering ikke. Du kan derfor glæde dig over, at Papiruld har en Lambdaværdi på 39, som får Papiruld til at ligge sig i top med andre gode isoleringsmaterialer.  

Hvor udfører vi hulmursisolering?

Vi udfører hulmursisolering i Gram, Skærbæk, Ribe, Tønder, Bramming eller i andre dele af Sønderjylland, så kan dit hjem blive hulmursisoleret hos Papiruld-Sønderjylland. Vi er de eneste i området, som samarbejder med Papiruld Danmark A/S. Med deres unikke isoleringsmateriale, der er produceret i Danmark, sikrer vi, at du får en hulmur med god isoleringsevne og endda et bedre indeklima. 

Sådan sikrer du dig, at du har behov for hulmursisolering

Gør som andre i dit lokalområde: Start med et isoleringstjek. Vi kommer ud til dig, og laver et gratis tjek på hulmursisolering i Gram, Skærbæk, Ribe, Tønder, Bramming eller i andre dele af Sønderjylland og undersøger dine muligheder for hulmursisolering. Du får derefter en pris på arbejdet, og vores isolatører kommer med et bud på besparelserne.  

Gratis isoleringstjek: Hvor meget kan jeg spare penge på varmeregningen?