Ring og få et godt tilbud på 22 11 02 28

Jeg vil gerne kontaktes

Vil du have et tilbud på isolering? Vi tager fat i dig hurtigst muligt.

3 + 0 =
Løs denne simple matematikopgave og indtast resultatet. Indtast f.eks. 4 hvis opgaven er 1+3.

Loftisolering

Loftisolering i Sønderjylland

På én dag kan du få loftisolering med Papiruld. Isoleringsevnen er mærkbar, og varmeregningen vil mindskes.

Hvad er egentlig fordelen ved loftisolering med Papiruld? Er det den årlige besparelse? Den forbedrede energimærkning og merværdi i boligen? Eller at du undgår skimmelsvamp og råd? Hvis vi selv skal sige det, så er det prisen. Loftisolering er ligetil energioptimering, som du kan få foretaget på 2 dage. Og pengene kan du tjene hjem igen inden for et par år. Du gør derfor en rigtig god handel, som både tilgodeser din bolig og pengepung.

De eneste i Sønderjylland

Som noget ganske særligt er Papiruld Sønderjylland de eneste, der isolerer med isoleringsmaterialet Papiruld i dit lokalområde. Vi udfører loftisolering i Gram, Skærbæk, Ribe, Tønder, Bramming og eller en anden sønderjysk by, du kan få vores ekspertise til en optimal isoleringsløsning af dit loft.

Du får et unikt isoleringsmateriale

Vi er et lille sydjysk byggefirma, som er din lokale specialist i isolering med Papiruld. Vi samarbejder tæt med Papiruld Danmark A/S og bruger deres danskproduceret isoleringsmateriale. 

Papiruld er det gode valg, fordi du får et isoleringsmateriale med en Lambdaværdi på 39. I dag kæmper vi alle for et bedre miljø, derfor kan du også glæde dig over, at Papiruld er noget af det mest miljøvenlige isoleringsmateriale. 

Fagmænd anser desuden Papiruld som et godt isoleringsmateriale. Det er måske derfor, at over 100.00 bygninger er isoleret med Papiruld.

Loftisolering er en investering, som du nyder godt af fra dag 1

Du bruger en portion penge nu, som du inden for få år tjener igen. Så simpelt er det. Med et loft på 120m² kan det koste omkring 20.000 kroner. Samme beløb vil du tjene hjem igen. Hvor hurtigt det sker, afhænger af din nuværende isolering. Og det bliver bedre endnu: Papiruld sikrer, at du ikke får besøg af mus og rotter. De bryder sig nemlig ikke om Papiruld. Samtidig med det undgår du råd og skimmel, som loftet er særligt udsat for. 

Kan du se logikken i at bruge en portion penge nu, som giver dig bedre indeklima og sænker varmeregningen markant? Så bør du få foretaget et gratis isoleringstjek.

Ja tak: Få et gratis isoleringstjek. 

Sådan ved du, hvor meget du sparer

Vores kunder i Gram, Skærbæk, Ribe, Tønder, Bramming og andre sønderjyske byer startede alle med et isoleringstjek. Her kommer vores isolatør hjem til dig og undersøger mulighederne. 

Få et gratis isoleringstjek.