Ring og få et godt tilbud på 22 11 02 28

Jeg vil gerne kontaktes

Vil du have et tilbud på isolering? Vi tager fat i dig hurtigst muligt.

1 + 2 =
Løs denne simple matematikopgave og indtast resultatet. Indtast f.eks. 4 hvis opgaven er 1+3.

Isolering af krybekælder

Isolering af krybekælder i Sønderjylland

Du gør dig selv og din bolig en tjeneste, hvis du får isoleret din krybekælder med Papiruld. Arbejdet kræver ikke det store, og du vil få gulvvarmen tilbage – samtidig med din varmeregning falder.

Spar op til 8.000 kroner årligt

Varmeregningen vil komme ned på et overkommeligt niveau, hvis du isolerer din krybekælder. Man siger, at du sparer 4.000 – 8.000 kroner årligt. Det afhænger selvfølgelig af din nuværende isolering og husets størrelse, men det bør da være betryggende at vide, du kan spare så mange penge.

Sammenligner du besparelserne med indsatsen, så er de givet godt ud. For isolering i krybekælderen er forholdsvis ligetil. Det tager ofte ikke mere end 2 dage. 

De årlige besparelser kan vi finde ud af sammen. Du skal blot bede om et gratis isoleringstjek. Det koster ingenting, og vores isolatør gennemgår nænsomt hele huset isolering. 

Ja tak: Få et gratis isoleringstjek. 

Derfor bør du isolere med Papiruld

Papiruld har en Lambdaværdi på 39 og anses som en af de bedre isoleringsmaterialer. Det særlige ved Papiruld er, at det er et organisk materiale produceret af overskuds- og genbrugsmaterialer. Derfor er Papiruld en miljøvenlig løsning. 

Når du har isoleret med Papiruld, vil du også kunne opleve en støjreduktion. Ældre huse med en tvivlsom dampspærre er derfor særdeles velegnede til isolering med Papiruld 

Papiruld bliver blæst ind i krybekælderen og ligger sig som en dyne. Du undgår derfor kuldeboer og sprækker i isoleringen. En anden fordel er, at Papiruld har særlige tilsatte salte, som afholder skadedyr fra at opholde sig i isoleringen. 

Få vores ekspertise til disse byer

Glade husejere har allerede fået glæde af vores isolering af krybekælder i Gram, Skærbæk, Ribe, Tønder, Bramming og andre sønderjyske byer. Du kan blive den næste. 

Takket være Papiruld Danmark A/S er du sikker på at få et godt dansk isoleringsmateriale. Det er vigtigt for os at understrege, at Papiruld, udover at have en god isoleringsevne, også formår at forbedre dit indeklima. 

Gratis isoleringstjek: Hvor meget kan du spare?

 

Alle husejere gør det. Inden de beslutter sig, får de foretaget et isoleringstjek. Og det forstår vi godt. Så hvis du også vil vide, hvordan vi bedst muligt kan isolere dit hjem, så klik på linket og udfyld formularen. 

Få et gratis isoleringstjek.